Kedves futóbarátaink!

 

A székelyek szent hegye, a Madarasi Hargita augusztus 26-án ismét várja a terepfutás rajongóit, akik imádnak kalandos helyeken: vulkanikus sziklák között, borókáson, áfonyáson keresztül, büszke öreg fenyvesek alatt és a föld mélyéből felbukkanó források mellett szaladni. A vadregényes útvonalak felvezetnek a Hargita hegység négy legmagasabb csúcsára, amelyekről káprázatos kilátás nyílik a Déli-Kárpátok vonulatára.

   Az ötödik "Hargita Trail Running" mindhárom távja (maraton, cros és családi) sokszínű és lenyűgözően szép útvonalakon halad keresztül, amelyek a változatos terepviszonyoknak köszönhetően még a tapasztalt futóknak is bőven tartogatnak kihívásokat és meglepetéseket. A három versenytáv mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy edzettségéhez és felkészültségéhez mérten részt vegyen a jó hangulatú, élményekben dús versenyen.

   A maratoni, 42 kilométeres táv igazi megmérettetés lesz még a rutinos, edzett futóknak is, mivel a terep bőven tartogat megmászandó és küzdelmes emelkedőket, trükkös ösvényeket és cseles csapásokat is. A 15 kilométeres cros táv szintén változatos, kaptatókban sem szűkölködő útvonala a rövidebb távok kedvelőinek nyújt nagyszerű lehetőséget az élményszaladásra. A családi, mindenki számára teljesíthető 5 kilométeres táv az unokáktól a nagyszülőkig várja mindazokat, akik szeretnek a természetben közösen, családtagjaikkal együtt mozogni.

 

Várunk szeretettel!

"Feel Good" Sportegyesület

az V. "Hargita Trail Running" eseményig hátralevő idő :