Dragi prieteni alergători!

    Muntele sfânt al secuilor Harghita Mădăraș, îşi așteaptă pe 26 august, din nou pe iubitorii de trail running, pe cei cărora le place să aleargă pe trasee montane variate: stânci eruptive, poteci printre jnepeni și coacăze negre, printre brazi și pe lângă izvoarele apărute din subsol. Traseele ca în povești ne conduc la cele mai înalte patru vârfuri ale Munților Harghitei, oferind o privelişte mirifică asupra lanțului Carpaților Meridionali.

    Cele trei trasee ale concursului de alergare montană "Hargita Trail Running” (maraton, cros și family), ajuns la cea de-a cincea ediție, ne călăuzesc printre peisaje excepționale, care vor constitui o provocare și pentru alergătorii experimentaţi de trail running. Aceste trasee oferă posibilitatea de a alege o cursă potrivită fiecărui alergător, corespunzătoare nivelului de pregătire, într-o atmosferă superbă, plină de aventuri. 

   Cursa de maraton, pe distanța clasică de 42 de kilometri, va fi o adevărată încercare și pentru alergătorii desăvârșiți, o luptă cu propriile limite pe un traseu dificil, cu o diferenţă de nivel considerabilă.

   Cursa cross de 15 de kilometri este destinată celor care preferă distanțele mai scurte, dar pline de urcuşuri, care oferă o opurtunitate pentru o cursă distractivă.

   Cursa Family, de 5 kilometri, este destinată tutoror, de la cei mai mici la cei mai în vârstă, cărora le place să aleargă în mijlocul naturii împreună cu membrii familiei.

Vă aşteptăm cu drag!

Feel Good Team

az V. "Hargita Trail Running" eseményig hátralevő idő :