Free Joomla! 3 Extensions by VinaGecko.com

Vina Camera Image Slider

The best responsive image slideshow module for Joomla 3!

Responsive Image Slideshow

Respond perfectly for all device resolutions like mobiles, tablets and the browser size of your site visitor.

Vina Camera Image Slider support unlimited image. Very easy to add new, remove and order image.

Thumbnail Images Navigation

Vina Camera Image Slider will auto create thumbnail images and make it work as a navigation.

Display caption anywhere!

You can display caption anywhere! Just need change the left, top, right or bottom.

Dragi prieteni alergători!

    Muntele sfânt al secuilor Harghita Mădăraș, îşi așteaptă pe 25 august, din nou pe iubitorii de trail running, pe cei cărora le place să aleargă pe trasee montane variate: stânci eruptive, poteci printre jnepeni și coacăze negre, printre brazi și pe lângă izvoarele apărute din subsol. Traseele ca în povești ne conduc la cele mai înalte patru vârfuri ale Munților Harghitei, oferind o privelişte mirifică asupra lanțului Carpaților Meridionali.

    Cele trei trasee ale concursului de alergare montană "Hargita Trail Running” (maraton, cros și family), ajuns la cea de-a șasea ediție, ne călăuzesc printre peisaje excepționale, care vor constitui o provocare și pentru alergătorii experimentaţi de trail running. Aceste trasee oferă posibilitatea de a alege o cursă potrivită fiecărui alergător, corespunzătoare nivelului de pregătire, într-o atmosferă superbă, plină de aventuri. 

   Cursa de maraton, pe distanța clasică de 42 de kilometri, va fi o adevărată încercare și pentru alergătorii desăvârșiți, o luptă cu propriile limite pe un traseu dificil, cu o diferenţă de nivel considerabilă.

   Cursa cross de 15 de kilometri este destinată celor care preferă distanțele mai scurte, dar pline de urcuşuri, care oferă o opurtunitate pentru o cursă distractivă.

   Cursa Family, de 5 kilometri, este destinată tutoror, de la cei mai mici la cei mai în vârstă, cărora le place să aleargă în mijlocul naturii împreună cu membrii familiei.

Vă aşteptăm cu drag!

Feel Good Team